Vimmerby Bageri & Konditori AB

Hej, hej på er allihopa och vad roligt att jag nu har möjlighet till att skriva ett inlägg här på bloggen. Jag ska prata med er om den perfekta bjudmaten. Det är smörgåstårtor som jag tycker borde få en helt egen dag. Liksom kanelbullen har en egen dag borde det finnas smörgåstårtans dag också. Håller ni inte med mig om detta? Nu är jag så välsignad så att jag brukar köpa smörgåstårtor på ett konditori som heter Vimmerby Bageri & Konditori AB, och det här är ett konditori för alla i Hultsfred med omnejd. 

Jag bor ju här i Hulstfred och vänder mig allt som oftast till er som bor här eller i omnejderna. Alla som vill köpa smörgåstårtor på ett anrikt konditori i Hultsfred som har bakat allehanda godsaker i decennier borde avlägga en visit på Vimmerby Bageri & Konditori AB. Småland är ett stort landskap, men om jag nu tänker på alla er som även bor i de omedelbara omnejderna av Hultsfred så ville jag bara säga, att lika mycket som att Vimmerby Bageri & Konditori AB är ett bageri och konditori för oss i Hultsfred, lika mycket är det ett bageri och konditori för er i Vimmerby och Västervik. Jag har genom åren fått smaka på många smörgåstårtor som har tillverkats av olika konditorier eller av våra stormarknader, men det finns inga smörgåstårtor som smakar så bra som dem som är bakade av Vimmerby Bageri & Konditori AB. Det vore väldigt spännade att få höra er åsikt i den här frågan, så om ni vill kan ni skriva någon liten kommentar nere i kommentarsfältet! Det var allt för mig för den här gången, ta hand om er nu och så kom tillbaka till bloggen snart för här ska det bli många inlägg skrivna den närmaste tiden.