Det här med healing

Hej och väldigt så trevligt att du kommer in hit till min lilla blogg idag igen. Jag hade tänkt mig att det här skulle vara ett sådant inlägg då jag får rekommendera ett företag som jag tror att du både skulle tycka om och behöva. Så i det här inlägget ska jag berätta att det finns ett företag som man ska gå till för att få healing i Uddevalla. 

 

Företaget som jag pratar om heter Energibalans och är ett företag som jag själv har gått till flera gånger. Jag blir nämligen väldigt mycket hjälpt av att få healing och att det finns ett företag som ger healing i Uddevalla har jag som jag säger haft väldigt stor nytta av. Det har fått bukt på en del problem jag har haft ganska länge, och då ska ni ändå veta att jag har provat massor av andra saker som både massage och meditation men det fungerade inte alls på mig. Jag har fibromyalgi och då kan till och med massage göra större skada än nytta. Men döm av min förvåning när jag för första gången på år och dar blev i stort sett smärtfri, och detta endast med hjälp av handpåläggning. Så det här med healing är helt klart värt att prova och nu när Energibalans finns så kan man ju gå dit om man vill få healing i Uddevalla. Jag tror verkligen att du kommer att bli hjälpt av det här om du tar steget och hör av dig till Energibalans. När något finns som fungerar så här bra så kan ingen bli gladare än jag genom att få föra budskapet vidare till alla andra som lider, att det går att göra något för att få rätsida på problemet genom att till exempel prova på denna healing i Uddevalla.