Gym 101 Fitness i Anderslöv AB

God morgon och välkommen till mig här på hälso-bloggen. Hur står det till med alla mina läsare idag då? Själv har jag redan varit ute och sprungit 5 kilometer i skogen och om en stund ska ja gå iväg och träna på ett gym i Trelleborg som heter Gym 101 Fitness i Anderslöv.  

 

Ni som följer mig här på bloggen har fått ta del av min livsstilsförändring som jag inledde strax efter nyår. Jag gav mig själv ett nyårslöfte om att ändra mina vanor och jag har verkligen hållit vad jag lovade mig själv. Jag förstår att jag har blivit en inspirationskälla för andra vilket jag så klart är väldigt glad över. Tänk att jag får vara en förbild för er, jag är hedrad. Det är väldigt många som har frågor och funderingar på det här med träning och hälsa och också är intresserade av att börja träna på något gym i Trelleborg. Jag vet hur svårt det kan vara att verkligen komma igång med träningen. Ni ska veta att jag kommer att supporta er alla som väljer att börja träna på Gym 101 Fitness i Anderslöv. Ofta finns jag ju på plats i egen hög person och kan ge er stöttning men när inte jag är där finns det kunniga och erfarna tränare på plats på detta gym i Trelleborg som kommer ta hand om er och visa er tillrätta. Det gäller bara att ta sig över tröskeln för när man väl tar det där första steget och äntligen tar sig dit brukar resten lösa sig av sig själv. Vi som går och tränar på detta gym i Trelleborg har roligt under tiden som vi tränar. Gym 101 Fitness i Anderslöv har blivit som min andra familj.